Jodhpurs/korte støvler

Jodhpurs er en praktisk, funktionel og nem måde at tilgå arbejdet i stalden såvel som til hest. Campus' udvalg af jodhpurstøvler er designet til at give dig funktionalitet og komfort uanset formålet. 

4 vare(r)
CampusOxfordSort-20
Jodhpur støvle med lynlås
642
Price From:
699,00 kr
Campussikkerhed-20
13245-Black
Price From:
899,00 kr
CarltonSort-20
Jodhpurstøvle i oilskind
1802-Black
649,00 kr
CarltonBrun-20
Jodhpurstøvle i oilskind
1802-Brown
649,00 kr

 

Der findes mange forskellige typer af jodhpurs og det er en smagssag hvad man foretrækker. Campus' jodhpurs findes i flere modeller, så du kan matche dine ridesko til dit behov. I vores sortiment kan du både finde klassiske jodhpurs og robuste sikkerhedsstøvler. Alle fremstillet af de bedste materialer på markedet til gode priser. Vores sortiment er udviklet så du får praktiske staldstøvler med høj komfort og en nem og funktionel ridesko, når du er på hesten. Vi designer vores modeller ud fra kravet om høj kvalitet og robuste materialer, så du får større glæde af dit praktiske fodtøj.

Komfortable jodhpurs 

Vi bruger mange timer i stalden og på hesten. Derfor er funktionelt fodtøj et must. Vores komfortable jodhpers er designet med fokus på holdbarhed og høj funktionalitet, så enhver kan bruge sit fodtøj med god samvittighed. Alle vores jodhpurs er lavet med en slidstærk og stødabsorberende TPR gummisål, der gør støvlerne behagelige at bruge, både i stalden og på hesten. 

Sikkerhedsjodhpurs 

Jodphurs er nemt fodtøj at hoppe i, når man skal på hesten, arbejde i stalden eller blot opholde sig tæt på hesten. Men det kræver også sikkert udstyr. Campus' sikkerhedsjodhpurs er lavet med omtanke for din sikkerhed og bygger på et design, der indebære en skridhæmmende TPR gummisål og en tåkappe af stål, så du med tryghed kan bevæge dig rundt. Samtidig er vores sikkerhedsjodhpurs lette, så du bevarer maksimalt komfort.  

Klassiske ridejodhpurs 

Vores sortiment indebærer også joghpurs i et klassisk og tidsløst deisgn, så enhver rytter kan benytte støvlerne på hesten - med eller uden leggins. Vores stilrene johpurs er designet ud fra ideen om at skabe en funktionel, kort ridestøvle, med samme elegante look, som ved en klassisk ridestøvle.

Specialister i fodtøj 

Campus's DNA ligger i fodtøjet. Vi ledte selv efter funktionelt fodtøj i et flot design af højeste kvalitet. Sidenhen har vi arbejdet hårdt for at være eksperter indenfor fodtøj til ridesporten. Vi er et dansk mærke, som har valgt at producere efter hvad vores kunder efterspørger - nemlig gedigent fodtøj til overkommelige priser. Vores sortiment af jodhpur udvides løbende, så du altid kan finde et par støvler til dine behov.