Privatlivspolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: navn, adresse, telefonnr. og mail-adresse. Personoplysningerne registreres hos Campus Rideudstyr ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Dine personlige oplysninger anvendes desuden til følgende formål:

  • For at kunne levere den vare, som du har bestilt
  • For at indfri købs- og returaftaler
  • For at overholde den gældende lovgivning
  • Sende beskeder via sms, e-mail eller kontakte dig telefonisk for at kommunikere med dig vedr. din ordre.
  • Til besvarelse af dine henvendelser.

Vi samarbejder herudover med andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Campus Rideudstyr ApS er ansvarlig for beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mail@campus-rideudstyr.dk.